LASTEAIALAPSEST SIRGUS KOOLILAPS

Tõttab aeg, tõttab aeg, hüvasti nüüd lasteaed…

Üks elujärk on lõppenud ning kauaoodatud suvele järgneb midagi täiesti uut, koolitee võib alata! Sel aastal lõpetas Pühajärve lasteaia kümme särasilmset last. Lasteaia lõpetasid Rauno, Anna, Victoria Desiree, Madli, Raimo, Sandra, Mirtel Liis, Johanna Eliise, Astrid ja Alexander. Oleme uhked oma vilistlaste üle, sest nad uudishimulikud ja julgevad katestada ning küsida, oskavad näha ja kuulata, hindavad õiglust ja sõbralikkust, oskavad sihte seada ja oma unistusi ellu viia. Kõik lõpupeod on erinevad ja samas sarnased: toimub eeskava, lastele antakse kätte töödemapid ja lõputunnistused, peetakse kõnesid ja öeldakse tänusõnu, jagatakse lilli ja kingitusi. Pärast traditsioonise osa lõppu oli kaetud rikkalik pidulaud ning õues palju erinevaid võimalusi lustida. Õpetaja Janika oli kokku pannud discgolfi raja, kus pered said harjutada viskeoskust ja julgete otsuste tegemist. Vanematel silmad särasid ja lastel oli palju ruumi joosta ning mängida. Lasteaia lõpetamine on mitte ainult lapse, vaid ka tema vanemate ja õpetajate jaoks tähtis, sest üks eluetapp saab läbi ja algab uus. Sügisel alustab enamik kooliteed Pühajärve koolis. Suur-suur aitäh lastevanematele, kes on leidnud aega, tahtmist ja võimalusi, et laste lasteaiaelu põnevamaks ja mitmekesisemaks muuta! Victoria Desiree vanemaid, kes viisid „Küünlaümbrise- ja patareijahi“ saagi Kuusakoskisse. Maarja vanemaid õppekäigu eest oma talus. Johannese ema õppe- ja mänguvahendite ning maiustuste eest. Maarja ning Madli ja Neeli ema, kes võimaldasid pedagoogidel õpetajate päeva tähistada. Rauno ja Sanderi, Sandra ning Lenna Jete ema õppe- ja mänguvahendite eest. Täname direktor Miiat, kes on alati toetav ja hooliv meie tegemistes. Suur tänu Kunstimäe puhkemajale meeleoluka õhtu ja külalislahkuse eest!
Ongi üks suurepärane õppeaasta lõppenud! Kosutavat suvepuhkust kõigile!

Taivi, Lii, Kaili

You may also like...