MURDMAAJOOKS TÕRVAS

MURDMAAJOOKS TÕRVAS

28.septembril toimusid Tõrva Gümnaasiumi pargis Valgamaa koolinoorte 2016.a murdmaajooksu individuaal-võistkondlikud karikavõistlused.

Võistluste eesmärk oli selgitada maakonna parimad võistkonnad murdmaajooksus gümnaasiumide / keskkoolide, põhikoolide ja lasteaed-algkoolide (algkoolide) arvestuses 2016.a ning individuaalses arvestuses vanuseklasside parimad.

Pühajärve Põhikooli esindasid võistlustel 20 vaprat ja südikat jooksjat: Hendrik Aaliste, Karl-Markus Toover, Kaisa Brett, Aksel Joonas Reedi, Marten Belov, Rasmus Leopard, Andreas Kiivit, Elisabeth Marleen Peterson, Pipi Õun, Reelika Almar, Tuule-Liis Jaagant, Andreas Peterson, Ander Alliksaar, Gert Truupõld, Eeva Mai Eensalu, Aneth Kaileen Peterson, Henri Sturm, Ruuben Jaagant, Grethe Linda Veermets ning Maria- Sandra Täär. Nii mõnegi pisema jooksja jaoks oli antud võistlus esmakordne, aga sellest hoolimata olid nad väga tublid!

Võistkondlikult saavutasime 310 punktiga maakoolide hulgas väga tubli II koha. Individuaalarvestuses saavutasid oma vanuserühmas I koha Rasmus Leopard ning II koha Andreas Kiivit, 4.koha Aneth Kaileen Peterson, 6.koha Ruuben Jaagant, 6.koha Hendrik Aaliste, 7.koha Karl-Markus Toover, 10.koha Pipi Õun.

Antud võistlusel jäi eriliselt silma õpilaste toetav ja abistav suhtumine, üksteise võistlemisele elati lõbusalt kaasa. Igatahes on tore näha, et lapsed toetavad ja abistavad üksteist. Oli üks tore päev, toredate ja tublide õpilastega. Tänan südamest kõiki osalejaid 🙂

Janika Kilk

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...