PÄEV RÕÕMU TALUS

PÄEV RÕÕMU TALUS

18. mail käisime Sangaste vallas. Sõitsime sinna bussi ja hobusega. Antsoti talus rakendati vankri ette Eesti raskeveohobune Kaur. Vankrisõit oli rahulik ja mõnus. Hobune viis meid Rõõmu tallu, kus meid võtsid vastu Virgo ja Piret. Esmalt jalutasime tornini, kuhu oli umbes pool kilomeetrit. Selle juures oli ka sigade söögiplats.

Seejärel läksime tagasi tallu, kus uudistasime, kuidas Rõõmu talus elatakse. Talu juures on tiik, millel saime parvetada. Tiigi ääres on mitu sauna ja grillimisala. Sõime Pireti tehtud maitsvat kooki ja makaronisalatit. Peale söömist tegi Madis meile traktorisõitu. Tema ise oli roolis ja teised istusid kärus. Kes soovis, sai ka ise traktorit juhtida. Sõidud tehtud, oligi aeg koduteele asuda. Nii lõppeski meie huvitav päev.

Oliver Kiho, Harald Raave ja Madis Roose
7. klass

Vaata (Pille Kangur)

You may also like...