BIOLOOGIA ÕPITUBA „TOITUMINE“

BIOLOOGIA ÕPITUBA „TOITUMINE“

Bioloogia õpituba toimus 26. jaanuaril Pühajärve Põhikoolis. Sellest võtsid osa 7.-9. klassi õpilased. Esimest korda anti meile ka kodune ülesanne, milles oli vaja kirjutada enda ühe päeva tegevused ja toitumine. Kodust ülesannet täitsid vaid vähesed. Õpitoas räägiti meile toiduvärvidest, e-ainetest ja õigest toitumisest.                                                                                
Saime teha ka kaks katset. Ühes katses kasutasime komme, millest võtsime värvaineid. Panime need kolm kommi alusele veetilga sisse ja kommi välja võttes oli tilk kommi värvi. Tilgas oleva värviga panime kolm täppi paberi peale ja kastsime paberi soolavette. Teises katses oli vaja vaadata, kuidas süsihappegaasi protsent tõuseb, kui vees on pärmseened.
Kõigile meeldis see õpituba, sest sai teada palju huvitavat.

Karl-Markus Toover

Vaata (Pille Kangur)

You may also like...