6. KLASS KUUTSEMÄEL 

6. KLASS KUUTSEMÄEL 

Reedel, 22. jaanuaril, toimus 6. klassil üritus Kuutsemäel. Juba eelmisel aastal oli meil suur soov sinna suusatama minna. Sel aastal see soov lõpuks ka täitus. Kõigepealt suundusime õpetaja Janika ja Sofia isaga Otepääle varustust laenutama. Seal läks omajagu aega: proovisime saapaid jalga, need olid päris koobakad. Siis suusad, kepid ja kiiver juurde ning võiski hakata mäele liikuma. Kuigi oli reedene päev, ei olnud mäel õnneks väga palju rahvast. Ilm oli super, vaade mäe otsast kaugusesse oli võrratu. Veidi külm oli, aga kui end pidevalt tegevuses hoidsime, siis ei olnud hullu midagi. Vahepeal kosutasime end söömise-joomisega. Kokku olime mäel kolm tundi. Sofia, kes käib meil mäesuusatreeningutel, õpetas ja abistas neid, kes olid seal päris esimest korda või vajasid muidu abi. Lõpuks oli asi kõigil nii selge, et oleks võinud kauemakski jääda. Igatahes oli väga hästi õnnestunud ja tore klassiüritus. Soovitame teistelegi 

6. klass

VIDEO 🙂

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...