ISADEPÄEV

ISADEPÄEV

Esmaspäeval, 9. novembril toimus Pühajärve põhikoolis isadepäev, mille korraldaja oli ÕE ja keda aitas õpetaja Janika. Kuna sel aastal oli sportlik isadepäev, siis peeti see võimlas.

Kui isad olid kohal, tehti soojendus ja moodustati võistkonnad, kes läksid hiljem erinevatesse jaamadesse. Võimlas oli kokku seitse jaama. Igas jaamas oli üks võistkond, kellele anti seal mingi ülesanne. Ülesanded jaamades olid takistusrajast kuni ristsõna lahendamiseni. Kui kõik võistkonnad olid seitse jaama läbinud, jagati võimla pooleks. Ühe poole peal mängiti saalihokit ja teise poole peal käteräti võrkpalli.

Kui võistlustega saadi ühele poole, siis anti isadele diplomid. Pärast seda said nad natukene puhata ja seejärel mindi edasi vaibaruumi, kus laulis koor. Hiljem said kõik ka süüa ja juua. Kui kõigil oli kõht täis ja oldi ennast välja puhanud, hakati koju minema.

Hendrik Aaliste, 8.klass

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...