ISADEPÄEVA KONTSERT

ISADEPÄEVA KONTSERT

10. novembri õhtul toimus Pühajärve kooli aulas isadepäeva kontsert. Rahvast kogunes üle ootuste palju. Enne aulasse pääsemist tuli isadel panna end proovile ning ära arvata, palju kaalub vuntsidega kõrvitsmees. Vahva idee pakkusid välja ja teostasid 5. klassi õpilased koos klassijuhatajaga. Ürituse avas direktor Miia Pallase, õnnitledes meie kooli lapsevanemat, Priit Jaagantit, kes oli sel aastal üks Otepää valla Aasta Isa nominentidest.
Kontserdil oli esinejaid kõikidest klassidest. Laulud, kandlepalad, luuletused ja kahekõned vaheldusid laste poolt kirja pandud mõtetega isast, mida lugesid ette Annabel ja Harald. Katriin koos oma isa Aivariga esitas laulu „Aastaajad“.  Mairo isa Mati laulis Mairo ja Andreasega siili autost ja seiklushimulisest pikkade pükstega poisist. Need esitused meeldisid publikule kõige rohkem.

Uhke kõrvitsa omanikuks sai Veiko Võrk, kes eksis kõrvitsa kaalu arvamisel ainult 100 grammiga.

Suured tänud kõigile, kes kontserdi korraldamisele kaasa aitasid. Meie eriline tänu kuulub kahele julgele isale, Aivarile ja Matile, kes muutsid ürituse meeldejäävaks ning omanäoliseks.

Maitsva koogi eest täname Eve Koserit.

Kohtumiseni järgmisel aastal! Millega me siis üllatame, jäägu praegu saladuseks.

Õpilasesindus 

 

You may also like...