KLASSIÕHTU KOOS KEENI PÕHIKOOLI 6. KLASSI ÕPILASTEGA

KLASSIÕHTU KOOS KEENI PÕHIKOOLI 6. KLASSI ÕPILASTEGA

12. oktoobril toimus meil klassiõhtu koos Keeni Põhikooli õpilastega.

Eelmise aasta sügisel käisid Keeni põhikooli lapsed meie juures. Nüüd oli aeg nende poole minna. Selleks puhuks tegid tüdrukud kooki. Kella 15.05 Atko bussiga sõitis meie klass Keeni. Kooli juures väljusime bussist ja läksime koolimajja. Alguses  näidati meile koolimaja. Siis panime koolikotid õpetajate tuppa ja läksime riideid vahetama, sest algasid sportlikud mängud.

Kõigepealt mängisime „Jahimeest“ ja seejärel rahvastepalli. Siis võistlesime teatejooksus. Kahjuks meie klass kaotas, aga vahel on tähtis ka osavõtt. Kes tahtis, mängis veel jalgpalli.

Pärast sporditegevusi läksime kõik sööma. Saime natuke omavahel suhelda ja mängida mängu „Soome telefon“.

Sellega meie kohtumine lõppes, aeg oli koju minna. Kokkuvõtteks võin öelda, et kohtumine oli sõbralik. Aga kindlasti võiksid järgmine kord mõlemad klassid kasutada veel rohkem fantaasiat klassiõhtu korraldamiseks.

Ander Alliksaar
6. klass

Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...