ERASMUS+: OTSIME PARTNERIT / WE ARE LOOKING FOR A PARTNER

English below

Sihvakad maailma avastama koos kliimajälje vähendamise ja liikumisaktiivsuse suurendamisega.

Oleme otsimas partnerit Erasmus+ projekti „Sihvakad maailma avastama koos kliimajälje vähendamise ja liikumisaktiivsuse suurendamisega.“ KA152-YOU (Noorte õpilasränne) jaoks. Huvi korral ja täpsustavateks küsimusteks palun võta ühendust Pauliga paul@pyhajarve.edu.ee.

Students from Sihva to explore the world, reducing the ecological footprint and increasing physical activity.

We are Pühajärve Basic School from Estonia. We are looking for a partner for KA152-YOU Mobility of young people. Most of our group members are 15. If you are interested please send an e-mail to paul@pyhajarve.edu.ee. You can find more information from the file.

Paul Aares Fjodorov
Pühajärve Põhikool
paul@pyhajarve.edu.ee

You may also like...