5. KLASS SNOWTUBINGUS

Me käisime reedel 27. jaanuaril snowtubitamas koos klassiga. Meie klassivend Rauno võitis loosi Instagrammis ja kasutasime selle ära. Alustasime päeva tavaliselt. Meil oli 3 tundi, peale kolme tundi läksime pildistama ja siis sööma. Peale söömist läksime bussijaama bussi ootama. Kui kohale jõudsime, kõndisime snowtubingu kohta. Alustasime reeglite üle rääkimisest, siis läksime võtsime tubingu rehvid ja lasime alla kolmekesi. Peale seda sõitsime kaua aega väikeste kelkudega, siis jälle rehvidega, siis jälle kelkudega. Lõpus sõitsime terve klass koos väikeste kelkudega alla. Pärast lahkumist läksime bussijaama, mõned läksid otse koju ja meie koos Marteniga läksime teise bussiga koju. Kokkuvõtlikult oli tore päev.

Alexander

Mulle meeldis seal kelgutamine, seda me tegime poistega kõige rohkem ka. Tuubitamisel meeldid mulle 6. ja 7. rada, sest seal sai rongi teha. Kolmas meeldis ka, sest see oli kõige järsem.

Kelgutamisel saime me vahel haiget, aga see meid ei kurvastanud. Lõpus tegime me terve klassiga kelgutamise. See käik meeldis mulle väga.

Rauno

Mulle meeldis zipfy-ga sõita. Zipiqa oli lahedam sõita kui tuubiga. Mulle meeldis zipiga ümber käia. Ma tahaksin veel minna klassiga kuskile välja.

Merelle

Minule väga meeldis snowtubingus. Väga meeldis mulle sõita väikeste kelkudega. Kõige rohkem meeldis mulle sõita koos klassiga kõik koos väikeste kelkudega mäest alla. Olen väga rahul lõbustuskäiguga ja tänan Raunot, et kasutas piletit meie jaoks. Võiks mõnikord veel sellistes kohtades käia.

Victoria Desiree

Reedel käisime klassiga snowtuubitamas. Alguses oli natuke hirmus, aga lõpuks oli see väga vahva. Õnneks oli päris hea ilm, aga oli natuke tuuline ka. Snowtuubingu töötajad olid sõbralikud. See oli väga vahva päev!

Anna

Mulle jäi kõige rohkem meelde see, kus mina, Sandra ja Mirtel lasime tuubidega rongis alla ja mina sõitsin tagurpidi, ja see, kus me terve klassiga lasime lõpus mäest alla. See oli ka põnev, kui ma Mirtelile kogemata otsa sõitsin ja siis ise maha kukkusin. Palju põnevat juhtus kindlasti veel.

Lisette

Snowtuubitada oli väga lõbus. Mulle väga meeldis nende kelkudega sõita. Ma sõitsin ka kaks korda tuubidega koos Victoriaga ja Merellega. Me puhkasime ka karusellil senikaua kui me jälle sõita tahtsime. Ma kindlasti läheks Snowtuubitama veel. 

Gerti

Meie klass käis reedel Otepääl tuubitamas. Läksime sinna liinibussiga. Seal me sõitsime väikeste kelkudega ja tuubidega. Meie poistega tegime kelkudega ja tuubidega rongi. Mulle meeldis see külaskäik Winterplace’i.

Margo

Mulle meeldis snowtuubingus see, kui me lasime tuubidega. Oli väga tore ja natuke pritsis lund ka näkku😁. Väga lahedad olid ka need kelgud. Nendega sai ägedaid drifte teha ja hoog oli väga kiire. Minu meeles oli VÄGA TORE!!!!!!!!!!!!!!

Madli

Käisime koos klassiga tuubitamas, oli väga tore. Üks tund läks nagu 10 minutit. Kui ootasime kooli juures bussi, sõitis vastu Red Bulli auto ja lehvitas meile. Viimase sõidu sõitsime terve klassiga  korraga. Mulle väga meeldis, võib ka järgmine kord minna:)

Mirtel

Mulle meeldis see,et ilm ei olnud liiga külm. Mulle meeldis ka see,et meid ei olnud liiga vähe. Rongi oli sõpradega väga tore sõita. Mulle meeldis kõige rohkem zipfyga alla sõita. Kõige toredam oli terve klassiga mäest alla sõitmine.

Sandra

Mulle meeldis käia klassiga Otepää Winterplace’is. Oli väga tore sõita mäest alla zipidel, sest lumi tuiskas näkku ja hoog oli kiire. Tore oli sõita ka tuubidega, kuid see oli palju rahulikum ning vabam. Minu arust oli kohaloleku aeg piisav ja väga tore, et Rauno loosist osa võttis. Kui võimalik, siis võiks klassiga veel kusagil käia.

Laas

You may also like...