ETENDUSE „PIRUKA MAGUS PÕHI“ KÜLASTUS UGALAS 9.NOVEMBRIL 2022

Mulle meeldis teatri kohta see, et see oli mõrva müsteerium. Ja mulle meeldis see, kui see õpetaja alla kukkus katuselt, sest see tundus väga reaalne. Mulle meeldis veel see, kui nad lahendasid seda müsteeriumit. Mulle jäi meelde see, kui sellele luukerele pandi selle õpetaja riided selga. Samuti ka see, kui isa rääkis oma lapsepõlvest.
ALEXANDER

Teater oli väga vahva. Mulle meeldis koht, kus leiti tegelik tapja. Minu lemmiktegelane oli Flavia. Igav koht oli see kus korrati isa ja HB sõimlust. Ma läheks seda uuesti vaatama, oli väga põnev.
SANDRA

Mulle väga meeldis, kui kokatädi kuulas õdede juttu pealt. Ühel päeval, kui Flavia õue läks, siis nägi ta üht punaste juustega meest. Tuli välja, et see punaste juustega mees on surnud ja politsei  arvas, et see on mõrv ning Flavia arvas ka, et  see on mõrv. Lõpuks said kõik teada, kes tappis selle punaste juustega  mehe. Mõrvar oli isa vana sõber aga tänu Flaviale lahendati see mõistatus. Ma ei mäleta kõiki nimesid.
GERTI

Mulle meeldis kõige rohkem see, kus Flavia oma kurgiaiast laiba leidis. Meelde jäid mulle kõige rohkem need kohad, kus Flavia ära rööviti ning posti külge kinni seoti. Ja see, kus Flavia hakkas kõike uurima ja tegi kõik ise ära. Mulle meeldis kõik – ei olnud sellist kohta, kus mulle midagi meeldinud poleks.
LISETTE

Minule meeldis see koht, kui mõrvar sidus selle tüdruku kinni. Mulle meeldis see koht ka, kui ta kukkus alla – see oli huvitav koht. Ja need autotuled – need nägid natuke välja nagu päris. Mõrvar lõi mehele labidaga pähe. See, kus ta salaja võttis oma õe huulepulga.
MERELLE

Teatris käik oli väga tore. See oli mu teine kord, kui teatris on vaheaeg.
Mulle meeldis see etendus, kuna see oli põnev. Mulle ei meeldinud eriti see, et kõik teised trügisid. Kuid muidu oli väga vahva. Ma arvasin, et kohvikus läheb kahe asja eest mul palju maksma aga ei läinudki.
MIRTEL

Mulle meeldis selles etenduses kõik: see oli tore, kriminaalne ja minu meelest sobis väga minule. Halb ei olnud minu meelest miski. Kõige rohkem jäi mulle meelde teises vaatuses see, kuidas see 11.aastane tüdruk oli kurjategija vangis.
MADLI

Mulle meeldis see teater, sest see oli krimilugu. Mulle meeldivad kriminaalsed filmid, seriaalid ja saated. See oli põnev ja see oli mul esimene kord selles teatris käia.
MARTEN

Oli tore käia klassiga teatris. Etenduse sisu oli huvitav ja tegevus hästi kavandatud. Oli tore üle pika aja Saada selga pidulikud riided. Kohviku söök oli maitsev ning üpris odav. Startimis- ja tagasi kooli jõudmise kellaajad olid sobivad. Minu arust oli see retk õnnestunud ja hea mälestus.
LAAS

You may also like...