09.11.21 7.KL TÕUKERATTAMATK

9. novembril suundusime me liinibussidega Käärikule, et võtta ette tõukerattamatk tähistamaks õp Janika sünnipäeva. Selleks laenutasime Käärikult tõukerattad ja algustasimegi matka Käärikult Pühajärve poolsaare (Angunina) lõkkeplatsile ja tagasi Käärikule. Läbisime kokku ~17 km. Sõitmine vajas küll harjutamist, kuid päris ruttu sai see selgeks. Vahepeal tegime pause, et kõiki järele oodata. Kui me poolsaarele jõudsime, ootasid meid seal õp Janika ema ja tädi, kes olid teinud meile pannkooke, teed, mahla ja muud head paremat. Taastasime seal oma jõuvarud ja seejärel alustasimegi liikumist tagasi Kääriku poole. Tagasi sõites tegime pausi koolis juures, kus mängisime ka numbrimängu. Seejärel väike joogipaus ja jätkasime tõukerattamatka Käärikul. Kui rattad said tagasi antud, vaatasime veel Käärikul veidi ringi. Peagi aga tuli liinibussidega liikuda tagasi kooli-koju. Peab ütlema, et tõukerattaga liikumine on mõnus treening, mida soovitame teistelegi?

Oli väga lõbus ja tegus päev ?

Helina, 7.kl

You may also like...