6.KLASS KÄÄRIKUL UISUTAMAS 05.02.21

Eelnevatel reedetel oleme klassijuhataja tunnis ehitanud lumelinna ning käinud kelgutamas. Sellel reedel jõudis kätte kord minna klassiga uisutama. Selleks sõitsime liinibussiga Käärikule. Need õpilased, kellel uiske ei olnud, said Käärikult laenutada, kellel aga olid uisud olemas, läksid kohe uisuväljale. Uisutasime mõnusasti väljakul kõik koos ringi, mõned mängisid ka kulli. Peale uisutamist tegime kõik koos ka ühispildi. 🙂

Nii nagu iga hea asi saab kord otsa, nii sai ka uisutamise aeg läbi, tagastasime uisud laenutusse ja algaski sõit tagasi kooli, sest koolipäev ei olnud veel kaugeltki läbi – ees ootas matemaatika ja loodusõpetuse tund. Kui me Käärikule saime liinibussiga, siis tagasi liikusime autodega. Seetõttu täname väga õp. Kristat ja õp. Tiinat, et nad tulid meile transpordiga appi. 🙂

Meil oli väga tore ning loodame, et saame veel millalgi minna uisutama!

Elsa, 6.kl
VAATA (Janika Kilk)

You may also like...