SPORDINÄDALA TÄHISTAMINE SPORDIPÄEVAGA

SPORDINÄDALA TÄHISTAMINE SPORDIPÄEVAGA

Üle Euroopa tähistatakse spordinädalat ja seda nädalat tähistas meie kool sellise üritusega, nagu on spordipäev. See toimus esmaspäeval, 19. septembril. Spordipäev algas rivistusega. Moodustasime neli rühma: 5. klass, 6.-9. klassi tüdrukud, 6.-7. klassi poisid ja 8.-9. klassi poisid. Kavas oli neli ala: kaugushüpe, 60 meetri jooks, krossijooks ja kuulitõuge/pallivise. Ilm oli spordipäeva jaoks täiesti paras, kuigi natukene külm. Kohtunikeks olid õpetajad ja mõned vabastatud õpilased. Üritus kestis kaks tundi. Võistluse ajal lendas aeg nagu linnutiivul. Spordipäev lõppes autasustamisega. Autasu said kõik, kes osalesid: sportlased ja kohtunikud. Auhinnaks oli Mesikäpa Mõnus Maius ja pakk Nesquiki kakaod. Mulle meeldis eriti, kui ma sain olla kohtunik ja anda stardikäsklusi 60 meetri jooksjatele.
See oli väga tore päev ja meeldis kõigile osalejatele ja ka organiseerijatele.

Simon Nõgel  
8. klass 

Vaata (Annabel Eensoo)

 

You may also like...