ESIMENE KLASS TÄHISTAS SAJANDAT KOOLIPÄEVA

Mida õpid noores eas, seisab eluaeg sul peas. Nii väidab Eesti vanasõna.

Esimesel klassil sai 11. veebruaril koolis käidud 100 päeva. Eelmise aasta lõpus jätsime hüvasti ka oma armsa aabitsaga. Nüüd saime kaks ühes tähistada aabitsapidu ning 100 päeva möödumist kooli astumise algusest. See on tähistamist väärt verstapost.

Päev algas klassiõhtuks küpsisetordi valmistamisega. Seejärel toimus Kahoot! viktoriin aabitsategelaste kohta. Võidutses Aria, tihedalt tema kannul olid Mariel ja Saara Ronja. Moodustasime võistkonnad ning ülesandeks oli panna kokku aabitsategelase pilt ja nimi. Selgus, et mõned tegelased kippusid omavahel sassi minema, kuid lõpuks leidis iga tegelane oma õige nime.

Matemaatikaalased teadmised panime proovile „lumesõjas“. Hiljem tuli  vastaste poolt loobitud pallidel olevad tehted ka ära lahendada. Napilt jäid peale tüdrukud, aga poisid osutasid visa vastupanu.

Et sõbrapäev oli kohe, kohe saabumas, siis meisterdasime üheskoos sõpradele kaarte, kaunistasime hommikul valmistatud tordi ning seejärel algas klassiõhtu.  

Meie 100 päeva pole olnud kriitikavabad (nagu on tavaks vabariigi valitsuse töös),  oleme saanud pidevat tagasisidet oma õpitulemuste kohta. Oleme olnud väga tublid ja püüdlikud, kuid mõnikord tuleb pisut rohkem pingutada. Tarkus tuleb ju tasapisi, aga kannab vilja ….

Edukat kooliaasta jätku!
Õpetaja Tiina
VAATA (Tiina Kukk)

You may also like...