MUUSEUMIPÄEV: 3. KLASS EESTI SPORDI-JA OLÜMPIAMUUSEUMIS

1.juunil külastasime Eesti Spordi-ja Olümpiamuuseumi.
Alguses andis giid meile kõigile pileti, mida sai kasutada mälumängus ja pildi tegemiseks. Seejärel läksime töötuppa, mis asus esimesel korrusel. Seal andis giid meile valge kaelussalli, mida saime ise kaunistada.
Seejärel jagasime end rühmadesse, et teha erinevaid spordialasid. Kõigepealt mängisime korvpalli, mis oli lõbus ning läks kõigil hästi, isegi õpetajal. Seejärel mõõtsime servi tugevust. Hüppasime ka nö “hoota” kõrgust. Võistlus jätkus muuseumi teises osas, kus mängisime reaktsioonikiiruse mängu, mis tuli kõigil väga hästi välja. Saime ka proovida sportlikku mälumängu ning pilti teha. Paljud katsetasid ka spordikommentaatori ametit.
Kui kõik tehtud, siis algas meil vaba aeg. Esimesel korrusel mängisime veel jalgpalli. Tutvusime ka teise korruse püsinäitusega. Seal oli palju teavet Eesti spordi ajaloost ning 2018. aasta taliolümpiamängudest. Külastuse lõpetasime jõusaalis.
Kõigile meeldis päev väga, sest saime targemaks ja muuseumis oli palju huvitavaid tegevusi.

Kaisa Lepp
VAATA (Krista Sumberg)

You may also like...