SPORTLAND 3X3 KORVPALLISARI  Valgamaa koolide võistlus

SPORTLAND 3X3 KORVPALLISARI  Valgamaa koolide võistlus

8.veebruaril võtsid Pühajärve Põhikooli 4.-5.klassi poisid, 6.-7.klassi poisid ning ka 6.-7.kl tüdrukud osa Valgamaa koolide 3×3 korvpalli võistlustest. Võistlus toimus Valga Spordihallis, meiega oli kaasas õpetaja Janika. 4.-5.kl võidukasse meeskonda kuulusid Ruuben Jaagant, Mathias Järveoja, Hannes Tiido ja Roland Leopard. Antud vanuserühmas oli kokku 6 võistkonda- Valga Põhikooli I ja II, Tõrva Gümnaasiumi I ja II, Hummuli Põhikool  ning Pühajärve Põhikool. Meil õnnestus kõik mängud võita, tänu sellele saavutasime ka suurepärase I koha. 6.-7.kl poiste meeskonda kuulusid Mairo Kõiv, Rasmus Leopard, Mattias Toover ning Vladimir Mihhailov. Nemad pidid tõsises 3.-4.koha peale mängus napilt alla vanduma ning saavutasid seega tubli 4.koha. 6.-7.kl tüdrukud saavutasid tubli 3.koha, nende võistkonda kuulusid Tuule-Liis Jaagant, Sonja Nämi, Maria Lohk ning Aneth Kaileen Peterson.

Ruuben Jaagant
4.klass

Pühajärve Põhikooli 4.-5.kl poisid

Pühajärve Põhikooli 6.-7.kl tüdrukudPühajärve Põhikooli 6.-7.kl poisid mänguhoos

You may also like...