KADRIPÄEV 25. novembril korraldas kuues klass lasteaiale ja algklassidele kadripäeva. Kolmanda tunni alguses võtsid kuuenda klassi õpilased kadrid vastu. Kui kadrid olid maha istunud, hakkas Mairo rääkima kadripäeva traditsioonidest. Peale seda laulsid kuuenda klassi õpilased ja õpetaja Krista kadripäeva laulu. Seejärel tahtsid kadrid mängida. Otsustasime mängida lõngakera, mis tuli väga hästi välja. Seejärel tantsisime “Me lähme rukist lõikama” ja “Mul on üks tore tädi”. Kui tantsud olid tantsitud, tegime viktoriini. Rühmade pealikud olid kuuenda klassi õpilased. Rühma nimed pidid olema seotud kadripäevaga. Viktoriini lõpus toodi vastused Pipi kätte. Niikaua kui Pipi ja õpetaja Krista vastuseid kontrollisid, küsisid Andreas ja Rasmus kadridelt mõistatusi. Lõpus selgitati välja ka viktoriini võitjad, kelleks oli rühm “Valged”. Lõpuks pidid kadrid muusika saatel galoppides oma klassiruumi minema. Kõik kadrid olid väga ilusad ning üritus oli vahva ja tore. Maria Lohk

KADRIPÄEV

25. novembril korraldas kuues klass lasteaiale ja algklassidele kadripäeva. Kolmanda tunni alguses võtsid kuuenda klassi õpilased kadrid vastu. Kui kadrid olid maha istunud, hakkas Mairo rääkima kadripäeva traditsioonidest. Peale seda laulsid kuuenda klassi õpilased ja õpetaja Krista kadripäeva laulu.

Seejärel tahtsid kadrid mängida. Otsustasime mängida lõngakera, mis tuli väga hästi välja. Seejärel tantsisime “Me lähme rukist lõikama” ja “Mul on üks tore tädi”. Kui tantsud olid tantsitud, tegime viktoriini. Rühmade pealikud olid kuuenda klassi õpilased. Rühma nimed pidid olema seotud kadripäevaga. Viktoriini lõpus toodi vastused Pipi kätte. Niikaua kui Pipi ja õpetaja Krista vastuseid kontrollisid, küsisid Andreas ja Rasmus kadridelt mõistatusi. Lõpus selgitati välja ka viktoriini võitjad, kelleks oli rühm “Valged”.

Lõpuks pidid kadrid muusika saatel galoppides oma klassiruumi minema. Kõik kadrid olid väga ilusad ning üritus oli vahva ja tore.

Maria Lohk

You may also like...