HURRAA MA LEIUTASIN JALGRATTA

HURRAA MA LEIUTASIN JALGRATTA

Oli pilvine ja külm sügispäev. Me sõitsime kogu klassiga Maanteemuuseumi. Kui me kohale jõudsime, saime piletid ja läksime liikluslinna, kus räägiti jalgrattaga ohutust sõitmisest. Pärast saime sõita erinevate ratastega näiteks maastikurattaga, maanteerattaga, tõukerattaga ja tavalise rattaga. Päris keeruline oli linnatänavatel sõita, pidi ju paljude liiklusmärkidega arvestama. Paljudele meeldis sõita vastassuunavööndis. Peale liikluslinna läksime töötuppa, kus räägiti jalgrataste ajaloost. Äge oli ka see, et saime endast teha jalgratta. Päras saime ühe hästi suure ratta selga minna. Selle ratta läbimõõt oli 1,5 meetrit. See oli vahva. Programmi lõpus käisime mängutoas. Seal oli ka lõbus. 

Mulle meeldis päev Maanteemuuseumis.

Silver Ostrat 
4.klass

Vaata (Roland Leopard)

You may also like...