CREATLON VÕISTLUS 2015

CREATLON VÕISTLUS 2015

JA Eesti ja EBS Gümnaasium kutsuvad 8. – 9. klassi õpilasi kaasa lööma loovas ja põnevas meeskonnamängus Creatlon. See võistlus stardib juba kuuendat korda. Ennast saab proovile panna kolmel alal: I etapp TEADMISED – online viktoriin majandusest ja ettevõtlusest; II etapp ETTEVÕTLUSALANE MEESKONNATÖÖ – kuu aja jooksul tuleb lahendada  4 – 5 kompleksset ülesannet; III etapp LOOVUS – kuulutatakse välja pärast II etapi lõppu. Äriklassi pileti eest võistlevad kreatleedid, kes on osa võtnud kõigist kolmest etapist. Rohkem infot aadressil http://www.ja.ee/creatlon.

Võistlus algas 8.oktoobril. Meil osalesid individuaalsel TEADMISTE etapil kõik 8.klassi ja 9.klassi õpilased. Kokku oli võimalik koguda 30 punkti. Oldi tublid, sest 12 õpilast teenisid vähemalt 20 punkti ja 5 õpilast vähemalt 16 punkti. Poistest olid meil paremad Ekke (üldarvestuses 63.koht), Romet, Karel ja Laur ning tüdrukutest Anet, Iti-Riin ja Mirjam.

Küsimusi oli nii kergeid kui ka raskeid. Päästerõngaks oli Internet, otsida tuli palju. Näiteks jäi meelde matemaatiline küsimus “Juku viskas kulli ja kirja. 7 korda tuli kull ja 3 korda kiri. Kui suur on tõenäosus, et järgmisel viskel tuleb kiri?”

Korraldajate kokkuvõtet saad lugeda SIIN. See oli väga huvitav kogemus! Oli väga lahe 🙂 
Võistlus jätkub meeskondade vahel ning meil soovivad jätkata kolm tiimi. 


Õpetaja Karin ja 8.klass, 9.klass
 

You may also like...