4. JA 5. KLASSI EKSKURSIOON

4. JA 5. KLASSI EKSKURSIOON

19. mail käisime koos 4. klassiga ekskursioonil, mille käigus külastasime Elistvere loomaparki ning Jääaja Keskust. Kõigepealt sõitsime Elistverre. Seal nägime palju loomi: karu, põhjapõtru, oravaid, ilveseid, põtru jt.

Pärast loomade vaatamist tahtsid kõik minna jäätist ostma. Jäätisemaailm asub loomapargist kohe üle tee, seega kaugele minna ei olnud vaja. Sõime jäätised kiiresti ära, et jõuda õigeks ajaks Jääaja Keskusesse.

Seal võttis meid vastu giid, kes rääkis väga huvitavalt jääajast. Hiljem sai ise uudistada kõiki lahedaid asju. Ekskursioonil sõime ka iseenda poolt kaasa tehtud kaneelirullikesi, viineripirukaid ja juusturulle — peab tunnistama, et need olid väga maitsvad. Kokkuvõtteks võib öelda, et see oli üks põnev ekskursioon.

 

Elisabeth Marleen Peterson 5.kl

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...