REIS TALLINNA

16. oktoobril käisid Tallinnas õpilased 7. 8. ja 9.klassist. Hommikul hakati kooli juurest sõitma juba kella 7 ajal. Alguses oli bussirahvas unine, kuid õige pea võis bussi tagant kuulda laulu ja naeru. Lauldi klassikat nagu “dolce&gabbana” ja “Emmamoori maja”.

Tallinnas läksime me kõigepealt Mektorysse. Mektory on Tallinna Tehnikaülikooli osa, mis tähendab Modern Estonian Knowledge transfer organization for you. Seal toimus alguses robootika töötuba, mis oli väga huvitav. Saime ehitada roboteid ja neid ka programmeerida. Lõpus toimus robotite võidusõit, mille võitjaks osutus Riinu tiim.

Peale töötuba tehti meile Mektorys ringkäik ja tutvustati erinevaid ruume. Ringkäigu lõppedes pakuti ka jäätist.

Peale Mektoryt viis buss meid Kristiine keskusesse, kus leidis aset saade “Suur mängude õhtu”. Saatejuhiks oli Daniel Levi Viinalass. Mängus osales kaks tiimi Eesti kuulsustega. Meie istusime publikus ja saime neile kaasa elada.

Peale saate salvestust anti 15 min aega poes käia. Pärast seda asusime tagasi Pühajärve poole. Oli väga tore reis.

Liisa Mari Eensalu

Vaata pilte ja videoklippe (Janika Kilk, Tiina Kukk)

You may also like...