PIKK KOOLIPÄEV JA KOOLI JÕULUPIDU

PIKK KOOLIPÄEV JA KOOLI JÕULUPIDU

20. detsembril oli meil pikk koolipäev. Algul vaatasime filmi ,,Kevade”. Meie ülesandeks oli teha analüüs vanaaja kooli ja tänapäeva kooli sarnasustest ja erinevustest. Arvan, et meie klassi ettekanne tegi nii mõnelgi õpetajal südame soojaks. Rääkida tuli meie koolis esinevast kiusamisest ja vägivallast.

Seejärel esitasid  8. klassi õpilased oma referaate e-ainete, jalgrataste ning raamatute lugemise kohta. Pärast seda olid peaproovid, klassijuhatajatund ja natuke vaba aega.

Enne kella viit õhtul hakkasid juba lastevanemad ja külalised tulema ning lõpuks kell 17 algas meie väga oodatud jõulupidu.

Programm oli väga mitmekülgne. Alguses vaatasime etendust, milles oli juttu sellest, kuidas headus võitles halvaga ja hea võitis. Mitu laulu esitas meie kooli ansambel. Tantsisid noorema rühma rahvatantsijad ja tänavatantsugrupp ning paljud lapsed erinevatest klassidest esitasid ka oma tantsunumbri ning laule. Sai kuulata toredaid kandlelugusid.

Aga lõpus jõudis meie juurde jõuluvana. Ta andis üle kingitused õpetajatele ja 1. klassile. Peo lõpus soovis direktor Miia Pallase kõigile häid jõule ja toredat koolivaheaega.

Päev oli väsitav, aga hea oli see, et peaaegu kõik said esineda.

Ander Alliksaar
6. klass

Vaata (Karin Järv)

You may also like...