MATK „TERE LASTEAED“

MATK „TERE LASTEAED“

8.septembril käis kogu lasteaiapere matkal. Alustasime oma matka kohe peale hommikusööki. Liikusime kergliiklusteed mööda Kääriku suunas. Esimene  peatus oli Ala-Kondil ponide juures, pakkusime koplis olevatele neljajalgsetele sõpradele porgandiampsu.

Järgmine peatus – Seinamäel, kus kosutasime ennast joogi ja söögiamsudega. Matk jätkus märgistatud Kääriku järverada mööda, mis oli väga kurviline ja puujuurikatega kaetud. Vaade järvele oli ilus, saime vaadata ja uurida raja ääres kasvavaid seeni. Mänguväljak hakkas varsti läbi puude paistma, siis läks samm kiiremaks ja pikemaks.

Meie matk oli umbes neli ja pool kilomeetrit, paras pingutus. Saime sellest liikumisest hea tuju ja punased põsed. See oli sissejuhatus järgnevale liikumisnädalale. 

You may also like...