INETU PARDIPOEG TARTU TEATRIKODUS

INETU PARDIPOEG TARTU TEATRIKODUS

30.märtsil oli Pipi lasteaia kõige noorematel lastel rõõmus päev: saime sõita suure sinise bussiga ja käia teatris balletietendust „Inetu pardipoeg“ vaatamas.

Hommik algas väikse jalutuskäiguga vana lasteaia juurde, kus ootas meid juba suur sinine buss. Bussireisil Tartu saime vaadata läbi bussiakna kevade saabumist – mida rohkem suure linna poole, seda vähem lund oli. Üllatuseks kohtasime ka kaubarongi, mis vedas autokütust. Teatrikodu juurde sõites saime tunda, kuidas oli vanasti sõita munakivitänaval, see oli küllaltki raputav kogemus. Teatris võttis meid vastu giid Liis, kes tegi meile ekskursiooni teatrinukkude juurde, kus saime ise mängida nukkudega.

Aeg lendas kiiresti ja oli aeg minna saali etendust vaatama. Hans Christian Anderseni muinasjutus  „Inetu pardipoeg“ koorus ühest munast ilusate partide perre poeg, kes erines kõikidest ülejäänutest – ta oli suur ja inetu. Ühel ilusal päeval sai temast täiesti ootamatult kaunis luik. Armsa loo sellest, kuidas sünnivad imed, tõid kõige nooremate balletisõpradeni Vanemuise Tantsu- ja Balletikooli õpilased. Väga kena etendus, keegi lastest väljendas ennast väga ilmekalt, et nii hea oli, et sülg tuli suunurka .:-)

Tagasitee lasteaeda läks ruttu, kõhud andsid juba märku, et aeg lõunat süüa.

You may also like...