TÜDRUKUTE PÄEV

TÜDRUKUTE PÄEV

10.märtsil oli 4.klassi õpilastel väga huvitav üritus, mis oli pühendatud meie tüdrukutele. Selgitasime välja kõige nutikama ja osavama tüdruku.

Alguses pidid tüdrukud riietuma poisteks. Riided olime meie kaasa toonud. Sellises riietuses esitasid nad temperamentse tantsu. Seejärel toimusid järgmised võistlused: aja peale korvpalli põrgatamine tähiste vahel, oma portree joonistamine, pusle kokkupanemine (enda pilt), eeslile saba panemine kinniseotud silmadega, vehklemine ajalehtedest rullitud mõõkadega ja aja peale õhupalli hoidmine õhus.

Muidugi said meie tüdrukud väga kenasti hakkama. Aga kõige rohkem punkte kodus Aneth Kaileen Peterson. Ta sai kõige osavama tüdruku tiitli ja kingituse poiste poolt. Kuna kõik tüdrukud olid väga tublid, siis tänasin ka teisi tüdrukuid Raffaello kommidega. Peolaua eest vastutasid poisid ja õpetaja Maie.
Oli väga lõbus hommikupoolik.

Ander

Vaata (Maie Eensalu)

You may also like...