NOORTEKONVERENTS ,,LAHE KOOLIPÄEV 2015 – MINU ELU PÖÖRDEPUNKTID“ 

NOORTEKONVERENTS ,,LAHE KOOLIPÄEV 2015 – MINU ELU PÖÖRDEPUNKTID“ 

,,Lahe koolipäev 2015“ on noortekonverents, mis toimub igal aastal Nordea Kontserdimajas. Konverentsi eesmärgiks on pakkuda noortele esimesi juhtnööre, kuidas võtta ette kogukondlikke muudatusi, kuidas mõista endas toimuvaid sisemisi muutusi ning lennata julgelt peale oma unistustele.

Hommikul kell 5 alustasime sõitu Tallinna. Sinna jõudes kogunesime kõik rongkäiku ja sealt liikusime edasi Nordea Kontserdimajja. Kell 10 hakkas konverents pihta.

Konverents jaotati kolmeks erineva sisuga blokiks, mille esimese vaatuse esinejad olid Ewert Sundja, Jaan Aru ja Sergei Drõgin. Teises vaatuses esinesid Erika Kirpu, Mart Müürisepp, Vahur ja Liina Kersna. Kolmanda vaatuse esinejad olid aga Marina Kaljurand ja tema tütar ning Peeter ja Priit Rebane. 

Muidugi võis ka iga pausi vahel keha kinnitada ja nobedamad käisid Solarises šoppamas.

Kõige lõpus kuulutati välja ,,Hea eeskuju 2015“, kelleks said kaks Miina Härma Gümnaasiumi tüdrukut — Merili Ginter ja Triin Karis. Teistele tublidele eeskujudele kandideerinutele pani Tallink välja Rootsi kruiisi. Neile laulis Jüri Pootsmann, kes avas iga noore tüdruku südame.

Selline kogemus on suurepärane. Soovitan seda üritust kõigile. Täpsemalt võib uurida www.noortekonverents.ee

Hiljemalt kell 17 hakati kogunema, et sõita tagasi kodu poole.

Vaata fotosid siit!

Veel saab lugeda: http://noortehaal.delfi.ee/news/elu/hiigelreportaaz-ja-fotod-noored-ule-eesti-veetsid-uhe-laheda-koolipaeva?id=73005705


Anet Künnapuu, 9. klass    

You may also like...