KOOLIMAJA SÜNNIPÄEV

KOOLIMAJA SÜNNIPÄEV

Reedel, 29. mail tähistas meie koolimaja oma sünnipäeva. Sel puhul kogunesid kõik õpilased viienda tunni ajal aulasse. Kõikidel klassidel oli kaasas ka väikene kingitus, mis läks uuele kodundusklassile. Kingitusi oli igasuguseid. Küll oli kuumaaluseid pottidele, põllesid tüdrukutele, topsikuid nugadele, puidust pannilabidaid praadimiseks. Kõige toredam oli see, et enamik asjadest oli õpilaste endi tehtud.

Kui kingitused olid üle antud, lahkusid 1.-3. klassid aulast. 4. 9. klassi õpilased pidid tegema valiku, kellest saab 2015/16. õppeaasta uus õpilasesinduse liige ja kellest president. Liikmed olid juba varem ära otsustatud, aga presidendi valik tehti kohapeal. Kandidaate oli kaks: Anet Künnapuu ja Iti-Riin Jaagant. Õpilasesinduse juhataja Krista Sumbergi sõnul on mõlema puhul tegemist väga aktiivse noorega, kes sobivad hästi presidendiks. 4.-9. klassi õpilased hääletasid anonüümselt. Õpilasesinduse uueks presidendiks sai Iti-Riin Jaagant.

Iti-Riin Jaagant

Vaata kingitusi

You may also like...