OSALESIME PROJEKTIS “JALGPALL KOOLI” Meie kool osales Eesti Jalgpalli Liidu projektis „Jalgpall kooli“. Esmaspäeval, 30. märtsil külastasid meid jalgpallitreenerid Aleksandra Ševoldajeva ja Sander Lember. Esimeses tunnis tegelesid nad lasteaia ning 1.-3. klassiga ja teises tunnis 4. –5. klassi õpilastega. Jalgpalli Liidu esindajad küsisid meilt jalgpalli kohta erinevaid küsimusi, rääkisid jalgpallist üldiselt, õpetasid erinevaid harjutusi ja jalgpallimängu.

OSALESIME PROJEKTIS “JALGPALL KOOLI”

Meie kool osales Eesti Jalgpalli Liidu projektis „Jalgpall kooli“. Esmaspäeval, 30. märtsil külastasid meid jalgpallitreenerid Aleksandra Ševoldajeva ja Sander Lember. Esimeses tunnis tegelesid nad lasteaia ning 1.-3. klassiga ja teises tunnis 4. –5. klassi õpilastega. Jalgpalli Liidu esindajad küsisid meilt jalgpalli kohta erinevaid küsimusi, rääkisid jalgpallist üldiselt, õpetasid erinevaid harjutusi ja jalgpallimängu.

Üritusest võttis osa umbes 50 last. „Jalgpall kooli“ projekt muutis koolipäeva meeldejäävaks ning tõi endaga meie koolile  kaasa ka külakosti – pallid, tähised, vestid ning jalgpalliteemalise raamatu.

Oli väga tore ja meeldejääv päev. Suur tänu Eesti Jalgpalli Liidule, meid külastanud treeneritele ja ka koolile selle meeldiva ürituse eest.

Andreas Kiivit
5. klass

Vaata (Janika Kilk)
Loe 

 

You may also like...