27. JAANUARIL TOIMUNUD VALGAMAA KOOLINOORTE MEISTRIVÕISTLUSTEL KORVPALLIS SAAVUTASID PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLI POISID II KOHA!

27. JAANUARIL TOIMUNUD VALGAMAA KOOLINOORTE MEISTRIVÕISTLUSTEL KORVPALLIS SAAVUTASID PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLI POISID II KOHA!

Võistlustel osalesid 8.-9. klassi poiste koolivõistkonnad, kokku kuus võistkonda: Puka Keskkool, Palupera Põhikool, Pühajärve Põhikool, Keeni Põhikool, Valga Põhikool ja Tõrva Gümnaasium. Võistlus leidis aset Puka kooli võimlas. Pühajärve kooli edukasse võistkonda kuulusid Taavi Vihmann, Karel Kaupmees, Danel Prans, Remo Almar, Romet Reino ja Erik Salk.

Alguses loositi võistkonnad kahte alagruppi. Meie alagrupis olid Puka ja Palupera võistkonnad. Esimene mäng oli meil Palupera kooliga, selle võitsime. See andis hea emotsiooni järgmiseks mänguks.

Teine mäng oli Puka kooliga. Mäng oli üsna raske, sest Puka mängis kodusaalis ja neil oli palju ergutajaid. Aga siiski võitlesime lõpuni ja võitsime.

Kolmas mäng oli 1.- 2. koha mäng Tõrva võistkonnaga. Esimene veerand oli tasavägine, aga teises veerandis langes meil vigadega välja üks mängija; lisaks rauges ka jõud, kuna mänguajad olid üsna pikad — 2 x 12 minutit. Seega lõpptulemuseks tubli II koht!

Taavi Vihmann

Vaata pilte SIIN

 

You may also like...