SPUNGIRAJA AVAMINE

Esimese advendi kogunemisel oli direktor Miial kooliperele edastada rõõmus sõnum: meie lasteaia vanema rühma mudilased ning 1. ja 6. klass osalesid SA Eesti Terviserajad poolt välja kuulutatud loomingukonkursil “Hakkame liikuma!” ning lasteaia töö võitis koolile siseterviseraja ehk vungiraja! Paraku oli selge, et rühma kasutuses olevad ajutised ruumid ei kanna raja mõõtu välja, seega otsustasime kokkuleppel võidu paigaldada kooli ruumidesse. Võidukad mudilased istuvad ju nagunii sügisest koolipinki!

Jäime kõik põnevusega kingituse kohale jõudmist ootama. Olime parajasti kooli sisehoovi liumäge rajamas, kui pakike vajalike kleepsudega kooli toodi. Enne vaheajale minekut on aga isegi sebimist omajagu, seetõttu leppisime kokku, et rada hakkame üles panema vaheajal. Mõeldud, tehtud: vaheaja esimesel päeval saigi rada valmis, osa kleepse nikerdasime ise juurde.

Täna, 2. märtsil, toimus raja pidulik avamine. Lasteaia rühmad ja algklasside lapsed kogunesid kõik raja algusesse, direktor pidas kõne ja siis lõikas lindi läbi: rada on avatud! Et lasteaed kannab Pipi nime, ristisime oma vungiraja Spungirajaks!

Riburadapidi läksid teele lasteaia lapsed, suuremad olid saanud juba kogu esmaspäeva rajal tervist edendada. Iga raja läbinud rühm/klass sai kehalise kasvatuse õpetaja Janikalt kingiks vahva temaatilise lipukese.

Pühajärve kooli ja lasteaia suured ja väiksed tänavad toreda terviseraja eest!

Tervist ja rõõmu kõikidest ettevõtmistest!

Pühajärve kooli pere
VAATA (Tiina Kukk)

You may also like...