LOENG 8. JA 9. KLASSILE

LOENG 8. JA 9. KLASSILE

8. detsembril käis Teet Reedi 8.-9. klasside õpilastele rääkimas motivatsioonist. Loeng toimus Pühajärve Haridusseltsi projekti alusel. Teemaks oli ” Noorte aktiivsuse ja enesekindluse tõstmine”.  Sama projekti raames saime ka tutvuda joogaga Merle Antoni juhendamisel.

Teet Reedi jutt oli huvitav ja ta rääkis muhedalt oma isiklikest kogemustest. Näiteks kuidas ta mitu aastat järjest pingutas Vasaloppeti (90 km) medali nimel. Et medalini jõuda, läbis ta Vasaloppeti viis korda.

Tema jutu ilmestamiseks olid  lahedate illustratsioonidega slaidid.

Teet soovitas meil kirja panna oma eesmärgid tulevasteks aastateks. Jälgisime, et seal oleks olemas ka täpsus ja ajagraafik. Näiteks, kui tahetakse sooritada eksameid, peab seadma endale kõrgema eesmärgi, mille nimel pingutada. Kui on mõtted paberile kirja pandud või kellelegi neist räägitud, hakkavad need ka teostuma.

Tuleb meeles pidada, et ka keerulistes olukordades on vaja säilitada positiivne mõtlemine, sest nii jõuab palju kaugemale.

Tunnid, mis veetsime loengul, olid õpilaste meelest põnevad, sest meil oli vahva lektor. Saime uusi teadmisi ja huvitavaid mõtteid.

Essi Pusa ja Liis Antsi

9. klass

You may also like...