EKSKURSIOON VÕRTSJÄRVE ÄÄRDE 6.-8.KL

Me käisime 30.05.22 Võrtsjärve ääres. Kell 8.30 oli väljasõit, bussisõit oli meeleolukas, selle  ajal kirjutasid kaks 8.klassi poissi ise laulu. Kohale jõudes võtsid meid vastu üks mees ja naine. Nad rääkisid meile reeglitest ja ohtudest vees. Seletasid, milliseid päästeveste on olemas ja milleks need mõeldud on, kuidas tuleb neid kanda jne. Seejärel moodustati meist 4 rühma. Kaks rühma suundusid maastikumängule ja kaks rühma läksid purjetama. Maastikumängus tuli teha pilte, videosid, täita küsimustikku, sõita kajakiga, õppima selgeks luuletuse… Purjetamise ajal aga õpetati meile lisaks purjetamisele ka sõlmede tegemist. Peale neid tegevusi oli vaba aeg, saime veel sõita kajakitega, paadiga, mängida võrkpalli jne. Seejärel läksime sööma, kohapeal sai sooja sööki, milleks oli maitsev makaroni boloneese. Kui söömine lõppes, siis vaatasime üle maastikumängu ajal erinevate rühmade tehtud videosid ja pilte, need olid kohati päris naljakad.

Ja lõpuks oligi aeg liikuda tagasi kooli. Tee peale jäi Rõngu pagar, sealt ei saanud ometi jätta läbi käimata ?

Helina, 7.kl

You may also like...