LÕPUÜRITUS KOOLIRANNAS 7.KL

Esmaspäeval, 06.06, käisime klassiga koolirannas piknikul. Alustasime kohe hommikul kõik koos kooli juurest. Sealt kõndisime kambaga kooliranda. Kui kohale jõudsime sättisime kõik toidu ja muu valmis ning hakkasime lõket tegema. Kui olime sellele tule alla teinud hakkasime mänigima. Esimesena otsustasime mängida lipumängu. Jagasime klassi kaheks ja peitsime oma lipud ära. Pärast natukest aega mängimist otsustasime teha väikse söögipausi. Ennist tehtud tulele, panime vorstikesed ja muu kraami. Seni kuni meie vorstid valmisid mängisime lehvitamist, seal sai palju joosta ja oli lõbus. Peale lehvitamist mängisime pikka nina mis on olnud meie klassiürituste pikaks traditsiooniks. Ka seal sai palju nalja ja oli palju arvamist. Seejärel otsustasime jälle pausi teha ning nautisime meie grillitud vorstikesi. Sõime, jõime, rääkisime ja chillisime niisama. Tegime ka veel vahvat mängu, kus panime kõik endale selja külge paberid ning kirjutasime üksteisele positiivseid asju, mis meile kellegi juures meeldib, ning mille üle tänulikud oleme. Lõpuks, oli õp Janikal meile mõningad vanasõnad / tsitaadid välja otsitud. Igaüks tõmbas endale kinnisilmi ühe pisikese mõttetera sellesse toredasse päeva. Sellega lõppeski meie päevake ning suundusime kõik tagasi kooli juurde.

Saskia, 7.kl

You may also like...