MEIE SUVINE JALGRATTAMATK

Reedel, 14.augustil kohtus meie klass viimast korda enne suve lõppu. Varasemalt olime kokku leppinud, et teeme ühe toreda rattamatka ümber Pühajärve (loomulikult peab ju tundma piirkonda, mille järgi on sinu kool nime saanud 🙂 ) ja peale seda läheme Käärikule ujuma. Mõeldud – tehtud!

Kogunesime koolimaja juurde, kust startisime Pühajärve ringile. Peatusime erinevates kohtades ning igaüks sai rääkida oma suvevaheajast ja sellest, kuidas neil läinud on. Tagasi koolimaja juurde jõudes tõmbasime hinge ja mängisime natukene.

Piisavalt puhanuna asusime Kääriku poole teele. Sinna sõitsime  suure tuhinaga, sest kõik tahtsid ujuma minna. Kohale jõudes olid paljud kohe vulpsti! vees. Pärast järves lustimist pidime tagasi kooli juurde sõitma, kus meie kõigi teed kahjuks lahku läksid.

Väga tore oli klassiga kokku saada ja võtta suvest viimast, sest kooliaeg on juba varsti käes 🙂 ! Elsa

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...