KOOLI KEVADPIDU 2019

10 mail kell 18 algas meie kooli kevadpidu, mis oli pühendatud emadepäevale. Oli kohvik, kus eelnevalt õpilased küpsetasid ning muidugi oli väga palju sisu emadele pühendatud. Kevadpidu koosnes kahest osast, esimene osa oli tantsuline ja toimus võimlas. Olid rahvatantsijad ja showtantsijad. Rahvatantsijatest osalesid 1.-3. klass, 7.-9. klass ja pererühm. Alustas pererühm ning pärastpoole oli 7.-9. klass jne. Lõpus oli ühistants ,,Oige ja vasemba” ning labajalaga läksime aulasse. Aula osa oli mitmekesine – luuletused, pillimängud, laulud ja näidend. Näidendit esitas 2.klass ning seal oli palju erinevaid osi. Pillimängust oli viisikannel, väikekandlel Ander Alliksaar ja kitarril Andreas Peterson. Suurematel klassidel oli lauluks ,,Leib jahtub” ning 5.klassil ,,Mere pidu”. Muidugi oldi eelnevalt väga palju selle peo jaoks valmistunud. Eriti vahva oli see, et inimesi oli palju, lisaks sai ise panustada kooli peo õnnestumisse.

Kokkuvõttes on tore, et see traditsioon kestab meil ning saime harjutada esinemisoskust.

Ander Alliksaar
VAATA (Ander Alliksaar)

You may also like...