LÕPPES ETWINNINGU PROJEKT „MY FAVOURITE SONG“        

LÕPPES ETWINNINGU PROJEKT „MY FAVOURITE SONG“        

Pühajärve Põhikooli 7.klass osales 2017/2018 esimesel poolaastal eTwinningu projektis „My Favourite Song“. Projekti eesmärk oli tutvuda erinevatest riikidest õpilaste muusikaeelistustega, tuvastada erinevaid muusikastiile, teadvustada muusikamaitse sarnasusi ja erinevusi ning selgitada välja kõige populaarsem laul. Erinevate ülesannete täitmine nõudis koostööd ja ajakavast kinnipidamist. Samuti õppisid õpilased uute ühistöövahendite kasutamist (nt Skype, Padlet, Google Slides, Google Docs, Tricider jt).

Projekti lõpus valisid osalejad oma lemmiklaulu, milleks osutus Ed Sheerani „Shape of you“. Kõikidest lauludest koostati Youtube’i playlist.

Projektis osalesid Pühajärve kooli õpilased ja Leedu Utenos Dauniškio gimnazija õpilased ning enamikule oli see esimene rahvusvahelise koostöö kogemus.


Lembi Oja, projektijuht

VAATA

 

 

 

You may also like...