HALLOWEENI DISKO

HALLOWEENI DISKO

Meie kooli aulas toimus 4. novembril halloweeni disko. Ürituse eestvedaja oli ÕE.

Disko algas kell 17 piduliste kogunemisega. Kui kõik olid saanud natukene sisse elada, tervitasid neid õhtujuhid Ats ja Gabriel. Üritusel oli ka mänge ja seetõttu alustati toolimänguga, mille võitjaks osutus Sofia. Mängude vahepeal oli aega tantsimiseks.

Umbes kella kuue paiku jagati pidulised kolme gruppi. Esimene grupp saadeti aaretejahile. Aaretejahi punktid olid näiteks zombide söökla ja muumia hauakamber. Aulasse jäänud kahe grupiga mängisime lõbusaid mänge. Kui kõik meeskonnad olid aaretejahi lõpetanud, siis teatati aaretejahi võitja, kelleks osutus kolmas tiim. Peale seda toimus kostüümide hindamine. Parim kostüüm oli Gabrielil, kes kehastus Joker´iks. Lõpetasime oma peo pildistamisega, kus kõik soovijad said endast pilti teha.

Isabel Võrk ja Annabel Eensoo 
8. klass

(pildid vaadatavad kooli FB info jagamise grupis)

You may also like...