SWEDBANK JA VABATAHTLIK TEGEVUS – PANGAJUHID KOOLI MÄNGUVÄLJAKUL

SWEDBANK JA VABATAHTLIK TEGEVUS – PANGAJUHID KOOLI MÄNGUVÄLJAKUL

Miks Swedbank vabatahtlikult tööd tegemas käib, kas pangatööst ei piisa? 2015.aastal algatasime Swedbankis uue Heateo nimelise initsiatiivi, mille käigus proovime ühiskonnale midagi enamat tagasi anda, kui lihtsalt rahalised toetused. Heateo raames soovime oma töötajatega aidata läbi reaalsete tegevuste just neid sihtgruppe, kes on ühiskonnas kõige haavatavamad. Olgu nendeks siis lapsed, vanurid või puuetega inimesed.  

Juba teist aastat annab Swedbank kõigile oma töötajatele ühe vaba päeva aastas, et teha midagi head, aidata kedagi, kel abi marjaks ära kulub. Nii käis eelmisel suvel pea 1200 Swedbanki inimest üle Eesti erinevates paikades, et nõu ja jõuga abiks olla. Tehti koristus- ja heakorratöid, aga käidi palju abiks ka lastekodudes, toimetati vabatahtlikena Pardirallil, mis vähihaigete laste vanemate toeks annetusi korjab ja pandi püsti mitu ajutist kohvikut, kus müüdi ise tehtud kraami, et koguda raha erinevateks annetusteks.

Mullu käis Swedbanki Eesti juhtkond abiks Pärnu-Jaagupis, et riita laduda sealse koguduse puud, tänavu aga leiti aega, et teha korda Pühajärve kooli mänguväljak.

Valik Pühajärve Põhikoolile langes sel aastal seepärast, et kevadisel Tagasi Kooli projekti raames koolis tundi andmas käies tundus, et nii kooli juhtkonnale kui lastele lähevad selliseid initsiatiivid korda.

Juuli algul käisid Swedbanki Eesti juhid kümnekesi korrastamas Pühajärve kooli mänguväljakut. Kulunud ja ümber kukkunud ronimisrada sai korda, mitmed ronimispuud turvalisemaks ja keksukastid uued ruudud. Samuti leidsid tee kooli uued võrkpallid.

Rait Pallo

Vaata

You may also like...