PROJEKT TAGASI KOOLI 3. KLASSIS Kolmapäeval toimus klassiüritus. Ma olin väga elevil, sest tüdrukud korraldasid poistele ürituse! Külla tuli minu isa Aivar, kui mängisime mängu “Targem kui 3. klassi poisid”. Me koostasime küsimusi erinevate asjade kohta. Ootasin põnevusega, kes võidab, kuigi olin üpris kindel, et mu isa võidab. Aga oh seda üllatust! Mõlemad võistkonnad jäid viiki. Pärast viktoriini mängisime jõu ja osavuse mänge. Poisid pidid tõstma 2kg hantleid. See võistlus oli väga pingeline! Ma ootasin põnevusega, kes võidab! Võitis Hannes. Veel pidid poisid suruma kätt. Ka käesurumises oli võistlus pingeline. Selle võistluse võitis Roland. Veel mängisid poisid Aliast ja pantomiimi. Oli väga tore päev. Reedel oli meie matemaatika õpetajaks Mihkel Teder. Kuna ta andis meile tundi esimest korda, siis ootasin seda tundi väga. Ta õpetas meile kahekohaliste arvudega jagamist. Meie aga ei saanud sellest mitte midagi aru, kuigi Mihkel õpetas seda hästi. Peale matemaatika tundi tuli meile külla Rait Pallo (Swedbank) ja pidas loengut raha ajaloost ja kuidas rahaga ümber käia. Sain teada, et kunagi ammu vahetati kaupa ja seda müüdi merikarpide eest. Mulle see loeng meeldis, sest see oli väga põnev! Loodusõpetuse tundi andis meile õpetaja Kalev Teder. Ehitasime koos vooluringi. Algul kartsin, et lamp ei lähe põlema, sest asjad tundusid tavalised. Õnneks läks see põlema! Sain teada, et staatiline elekter tekib, kui hõõruda õhupalli juuste vastu või mingi villase asja vastu. Ka reede oli väga tore päev! Katriin Ostrak 3.klassist  

PROJEKT TAGASI KOOLI 3. KLASSIS

Kolmapäeval toimus klassiüritus. Ma olin väga elevil, sest tüdrukud korraldasid poistele ürituse! Külla tuli minu isa Aivar, kui mängisime mängu “Targem kui 3. klassi poisid”. Me koostasime küsimusi erinevate asjade kohta. Ootasin põnevusega, kes võidab, kuigi olin üpris kindel, et mu isa võidab. Aga oh seda üllatust! Mõlemad võistkonnad jäid viiki. Pärast viktoriini mängisime jõu ja osavuse mänge. Poisid pidid tõstma 2kg hantleid. See võistlus oli väga pingeline! Ma ootasin põnevusega, kes võidab! Võitis Hannes. Veel pidid poisid suruma kätt. Ka käesurumises oli võistlus pingeline. Selle võistluse võitis Roland. Veel mängisid poisid Aliast ja pantomiimi. Oli väga tore päev.
Reedel oli meie matemaatika õpetajaks Mihkel Teder. Kuna ta andis meile tundi esimest korda, siis ootasin seda tundi väga. Ta õpetas meile kahekohaliste arvudega jagamist. Meie aga ei saanud sellest mitte midagi aru, kuigi Mihkel õpetas seda hästi. Peale matemaatika tundi tuli meile külla Rait Pallo (Swedbank) ja pidas loengut raha ajaloost ja kuidas rahaga ümber käia. Sain teada, et kunagi ammu vahetati kaupa ja seda müüdi merikarpide eest. Mulle see loeng meeldis, sest see oli väga põnev! Loodusõpetuse tundi andis meile õpetaja Kalev Teder. Ehitasime koos vooluringi. Algul kartsin, et lamp ei lähe põlema, sest asjad tundusid tavalised. Õnneks läks see põlema! Sain teada, et staatiline elekter tekib, kui hõõruda õhupalli juuste vastu või mingi villase asja vastu. Ka reede oli väga tore päev!

Katriin Ostrak 3.klassist
 

You may also like...