KADRIPÄEV

KADRIPÄEV

Kolmapäeval, 25. novembril toimus kadripäev, mille korraldas 6. klass. Neljanda tunni ajal tuli lasteaed lauluga aulasse. Kõik olid valgelt riietatud ja mõnel oli ka mask. Kui nad olid aulas, algas soojendus. Nad pidid tantsima ühe laulu järgi. Peale seda oli moeshow. Lasteaed pidi muusika järgi kõndima meie eest läbi.

Peale seda pidid nad moodustama kolm võistkonda ja seejärel takistusraja läbima. Mõned ei saanud aru, kuidas rada peab läbima, ja jooksid lihtsalt läbi. Siis pidid kõik moodustama kadriteemalise sõna inimtähtedest. Samal ajal kui kõik tähti moodustasid, valisime meie võitjad. Kõik võistkonnad said ühe kommipaki ja parimad kadrid väikse kommikoti koos diplomiga.

Siis läksid kõik ära ja me valmistusime 1.-4. klassi vastu võtma. Nad tegid kõik sama, mis lasteaed, ainult takistusrada oli munajooksuga ja võitjad olid erinevad. Kõigile meeldis kadripäev väga ja kadrid läksid rõõmsalt koju.

Gen-Marten Paul, 6. klass

Vaata  LA  kool (Janika Kilk)

You may also like...