OSALESIME LASTEKAITSEPÄEVAL  OTEPÄÄL

OSALESIME LASTEKAITSEPÄEVAL  OTEPÄÄL

1. juunil osalesime lastekaitsepäeval Otepääl. Meie koolist võtsid antud üritusest osa lasteaed ja 2.-8. klassi õpilased. Mõned klassid sõitsid Otepääle bussidega, 4.-5. klass tegid jalgrattamatka.

Üritus toimus Otepää Gümnaasiumi staadionil. Seal olid kohal päästeamet, politsei, Kaitseliit. Sai lustida vahupeol, teha näomaalinguid, sõita hobuse või poniga. Proovida sai ka sõitu tõukerattal. JJ Streeti tantsurühm esines ning pakkus hiljem võimalust kõigile soovijatele õppida ühte tantsu. Kui üritus hakkas lõppema, suundusime gümnaasiumi sööklasse lõunat sööma. Pärast seda sõitsime ratastega tagasi oma kooli. Oli lõbus, meeleolukas ning meeldejääv päev!

Andreas Kiivit
5.klass

Vaata (Janika Kilk)

 

You may also like...