MAAKONDLIK SPELLING BEE HÄÄLIMISVÕISTLUS PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

MAAKONDLIK SPELLING BEE HÄÄLIMISVÕISTLUS PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

26.veebruaril toimus meie koolis maakondlik häälimisvõistlus 4. ja 5.klassi parimatele inglise keele sõnade häälijatele. Võistlus toimus esmakordselt ja osavõtjaid (kokku 29 õpilast) oli peaaegu kõikidest Valgamaa koolidest: Puka Keskkoolist, Hummuli Põhikoolist, Valga Põhikoolist, Lüllemäe Põhikoolist, Otepää Gümnaasiumist, Valga Vene Gümnaasiumist, Tõrva Gümnaasiumist, Tsirguliina Keskkoolist, Riidaja Põhikoolist, Keeni Põhikoolist ja muidugi meie oma Pühajärve Põhikoolist.

Võistlusel pidi kuulmise järgi häälima (ehk ingliskeelsete tähenimede kaupa ütlema) 15 ingliskeelset sõna, hindajateks olid kõik õpilasi saatvad õpetajad. Võistlus oli tasavägine ja pingeline, kuid lõpuks selgusid võitjad:

4.klasside arvestuses   
1.koht Janeli Raidsalu Hummuli PK

2.koht Jako Voolaid Otepää G
3.koht Maria-Helena Lüüs Tõrva G

5.klasside arvestuses
1.koht Ernst Põder Valga PK
2.koht Engel Valk Valga PK
3.koht Piia Mari Lepp Lüllemäe PK

Võistlust aitas organiseerida õpetaja Lembi Oja ja oma panuse sõnade ettelugejana andis Anet Künnapuu 8.klassist.

Kokkuvõtteks võib öelda, et päev läks korda ja laste arvamus oli, et sellist võistlust võiks ka edaspidi korraldada.

Inglise keele õpetaja Lembi Oja,
Pühajärve Põhikool

Vaata pilte  

 

You may also like...