ÄGE KLASSIÕHTU!

ÄGE KLASSIÕHTU!

Täitus 5.kl suur unistus – teha klassiõhtu ööbimisega koolimajas. Alustasime 29. jaanuaril kell 18. Kõik tulid oma suurte kompsudega, nagu oleks tulnud nädalaks ajaks. Kogunesime huvituppa, kus kõik laotasid oma söögid-joogid lauale. Natukese aja pärast hakkasime vaatama filmi, mis oli päris õudne. Vahepeal mängisime erinevaid mänge ja ampsasime ka midagi. Mängisime pudelimängu, erinevat moodi peitust, kulli, jooksime päris palju ka niisama ringi. Asemeid hakkasime sättima kuskil 23 paiku. Kellelgi ei olnud und, tahtmine igasugu koerusi teha oli suur. Kõigil olid hambapastad patjade all valmis. Andreas pasteeris Sofiat ja Liisa Mari Andreast. Kedagi teist ei pasteeritud. Magama jäime umbes kella 1-2 paiku.

Hommikul olid kõik väga väsinud. Peale äratust hakkasime end tasapisi liigutama, panime oma kompsud kokku, koristasime ja hakkasime hommikust sööma. Enne veel, kui tunnid algasid, vaatasime ka ühte õudukat. Igatahes oli see parim klassiõhtu!

Elisabeth Marleen Peterson 5.kl

Vaata pilte (Janika Kilk)

 

You may also like...