PRANGLIMISE VÕISTLUS MIKSIKESES

PRANGLIMISE VÕISTLUS MIKSIKESES

Sel õppeaastal toimub pranglimise võistlus Miksikese eestvedamisel. Läbitakse kolm etappi, millest parimad pääsevad vabariiklikku ONLINE finaali. Septembris / oktoobris on võimalus ennast testida proovivõistlusel (staatiline kolmevõistlus, iga maakond omal väljakul). 23.septembril said meie koolis selle proovi kaasa teha 7-9 klass, nooremad edaspidi. Etapid kestavad novembrist märtsini ja finaal toimub aprillis.
Kui maakonnas on soov läbi viia omavaheline mõõduvõtt, siis toimuks meil traditsiooniliselt oma poolfinaal ja oma finaal. Tavaliselt kogunesime finaali jaoks Tõrva Gümnaasiumisse, aga see ei pea nii olema. Maakondliku võistluse toimumise jaoks on vaja leida eelkõige sponsorid auhinnafondi jaoks.
Soovin kõigile järjekindlat harjutamist trenniväljakul ning tugevate kohtumisteni võistlusväljakul!

Rohkem infot MIKSIKEse pranglimise lehel.
Karin Järv, Valgamaa pranglimise koordinaator

You may also like...