VALGAMAA KOOLIDE MAASTIKUTEATEJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED

VALGAMAA KOOLIDE MAASTIKUTEATEJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED

18.septembril toimusid Tõrva Gümnaasiumi staadionil ja pargis Valgamaa koolide 2014.a võistkondlikud karikavõistlused maastikuteatejooksus. Võistlusklassid, milles meie kool võistles, olid 1.-5.kl, 6.-9.kl. Võistlusaladeks olid: pendelteatejooks 10x 60m (5P ja 5T), kus võistlust alustas poiss ning maastikuteatejooks 5Tx300m ja 5Px 500m, kus alustajaks oli tüdruk, joostakse vaheldumisi. Võistkondlik arvestus peetakse eraldi 1.-9.klassirühmade maa- ja linnakoolide  võistkondadele. Maakoolide 1.-9.kl arvestuses saavutas Pühajärve Põhikool II koha. Pühajärve Põhikooli edukasse 1.-5.kl võistkonda kuulusid: Elisabeth Marleen Peterson, Eeva Mai Eensalu, Tuule-Liis Jaagant, Aneth Kaileen Peterson, Maria Lohk, Rasmus Leopard, Andreas Kiivit, Gen-Marten Paul, Mattias Toover, Andreas Peterson. 6.-9.kl edukasse võistkonda kuulusid: Jane Ilves, Hanna Liis Kiho, Iti-Riin Jaagant, Liisi Prans, Laura Mootse, Taavi Vihmann, Danel Prans, Karel Kaupmees, Romet Reino, Remo Almar. Kõigile tublidele osalejatele suured tänud kooli esindamise eest ning jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Vaata pilte 

Janika Kilk, kehalise kasvatuse õpetaja

You may also like...