6.KLASS NAUTIMAS TALVERÕÕME

Viimaste aastatega on lund vähemaks jäänud ning pole olnud erilist võimalust midagi toredat lumest ehitada. Kuna ilm läks sulale, siis meie klassil tuli mõte, et võiksime minna lumelinna ehitama. Mõeldud – tehtud! Nii läksimegi reedel, klassijuhataja tunni ajal, kooli siseõuele lumelinnakut ehitama.

Hakkasime ehitama liumäge. Viskasime nii kühvlite kui ka kelkudega lund hunnikusse ning siis hakkasime seda detailsemaks tegema. Liumäele lisaks ehitatasid poisid, eesotsas Tomiga, ka auto. Need, kes parasjagu ei ehitanud, kas kelgutasid või mängisid lumesõda nagu ikka kombeks. 

Peale pikka ehitamist saidki lõpuks meie meistriteosed valmis ning oli aeg neid ka proovida. Meile kõigile meeldisid meie ehitised väga. Tore oli olla väljas ning koos klassiga tegutseda! Nüüd peame ainult lootma, et meie lumelinn ära ei sulaks …

Elsa, 6.kl
VAATA (Janika Kilk)

You may also like...