8.KLASSI KLASSIÕHTU KEENI KOOLIGA

Sügise saabudes tekkis mõte saada jälle kokku (peale teist aastat) Keeni Põhikooli sõprusklassiga – mõeldud-tehtud. Kutsusime nad oma klassiga kooliranda. Kätlesime sõprusklassi ning rääkisime, kuidas meil läheb ja mis muudatused on meil koolis toimunud. Mängisime palju kordi trifaad (4 korda) ning grillisime ka hästi palju. Ilmaga meil alguses ei vedanud, aga pärastpoole vihm lakkas ja kõikidel läks tuju paremaks. Kindlasti jäi meil tegevustest puudu, täpselt samamoodi ka organiseeritusest – see on muidugi ainult minu arvamus. Pärastpoole, kui olid viimased grillimised tehtud, oli aeg minna teejoomisele ja ennast üles soojendama, kuna päev oli vihmane ja niiske.

Nii lõppeski meie klassiõhtu koos sõprusklassiga. Ausalt öeldes on meil palju arenemisruumi külaliste vastuvõtmises (rohkem tegevusi, vähem võiks olla improvisatsiooni ja selle asemel rohkem planeeritud käitumist vm).

Ander Alliksaar

Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...