VASTLAPÄEV

Meie koolis toimus vastlapäev 7.veebruaril, mille korraldas 7.klass. Oma klassiga me alustasime ettevalmistusi juba veebruarist, kuigi natuke jäime planeerimisega ikka hätta (see selleks).

Meie klassil oli välja mõeldud neli ala: lumesõda, laskesuusatamine, erinevad teatevõistlused ning kujundite tegemine oma klassiga, et pealtpoolt vaadates saaks midagi aru. Hommikul sättisime kõik valmis, 1-4 klass teise ja kolmanda tunni ajal ning 5-9 klass neljanda ja viienda tunni ajal.

Lumesõjas pidi varjuma ning saama teisele meeskonnale pihta. Loeti, kui palju keegi sai tabada ning see kes sai rohkem pihta, oli kaotanud. Minu punktis ehk laskesuusatamises pidi põrandal rätikutega (suusatama) lohistama terve ringi ning siis täpsust viskama. Kui ei saanud pihta, siis tuli vastavalt sellele teha trahviringe. Kolmandaks pidi minema teatevõistlusesse, kus toimusid köievedu, teatega suvaliste riiete selga panemine ja riidest kelkudega kiiruse peale kohale jõudmine. Kõige rahulikum punkt oli kindlasti erinevate kujutiste moodustamine, kuna sa pidid mõtlema mida sa kujutad ning tegema lihtsalt selle ära.

Pakkusime juurde magusat ning kakaod (kui vastlapäev oleks olnud õues, siis sinna oleks kakao eriti sobinud, aga kahjuks pole ilma ette ennustada võimalik). Ürituse lõpus oli muidugi see kõige ,,mõnusam” osa koristamine …

Kokkuvõtteks me saime korraldamisega hakkama, kuigi vahepeal olid mõned segadushetked õhus ning teadmatus, mis edasi saab. Ma arvan ja loodan, et üritus oli lõbus ning sportlik. Kindlasti andis uusi kogemusi see, et sai olla korraldaja rollis.

Ander Alliksaar
Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...