3. JA 4. KLASS TÜ LOODUSMUUSEUMIS

Neljapäeval, 28.märtsil käisime koos kolmanda klassiga Tartu Ülikooli Loodusmuuseumis õppekäigul ,,Põnev loomariik.” Jõudsime natukene liiga vara, seega veetsime enne veel pargis aega. Seal nägime Jakob Hurdale pühendatud mälestusmärki. Pärast pargist käimist oli aeg minna muuseumisse.

Muuseumis võttis meid vastu giid Aivo. Ta juhatas meid ruumi, kus toimus rühmadeks jagamine. Rühmadega lahendasime erinevaid ülesandeid. Pidime määrama loomade nahku, putukaid ja loomade väljaheiteid. Kui ülesanded said tehtud, oli autasuks võimalus teha küülikule kolm pai. Saime ka uurida ja lugeda huvitavaid raamatuid, kust leidsime uut ja põnevat infot.

Pärast raamatutega tutvumist algas viktoriin, kus pidime kasutama teadmisi eelnevatest ülesannetest. Peale viktoriini tõttasime muuseumi uurima. Meile anti pool tundi, et tutvuda muuseumi väljapanekuga. Tähelepanelikumad märkasid, et liblikaruumis filmiti mingit saadet. Jõudiski kätte aeg lahkuda, kuid enne seda sai osta endale meelepäraseid asju muuseumi valvelauast.

Meile meeldis väga külaskäik Tartu Ülikooli Loodusmuuseumi ja jääme põnevusega ootama uusi väljasõite!

Johanna, Elsa, Helina, Kaisa ja Saskia 4. klass

VAATA 1 2 3 (Tiina Kukk, Elina Bakajev, Paul Aares Fjodorov)

Õppeprogrammi toetaja KIK

You may also like...